Уважаеми клиенти, От началото на Август 2018 г. ние взехме решение да спрем нашата дейност. Нашият търговски екип се присъедини към фирма Екстрапак ООД от където с разширени производствени възможности ще продължим да отговаряме на вашите нужди и въпроси.

Запитване

Условия и изисквания

За да Ви отговорим максимално бързо и точно, моля следвайте инструкциите по-долу:

След избора на тип хартиена торбичка, от падащото меню трябва да опишете размера, като за целта е необходимо да използвате означенията на скицата вдясно от формата за запитване.

Пример за изписване: W=24, D=10, H=30

Ако имате допълнителни изисквания към размера на торбичката, или искате да направите запитване за повече от един размер, можете да опишете това в полето за свободен текст "Описание и допълнителна информация".

Количеството трябва да бъде изписано с цифри. Поради типа на продукта и метода на производство, минималното количество, което можем да произведем от размер и дизайн е 500 торбички.

Полето "Описание и допълнителна информация" служи за описване на торбичката в детайли. Това включва всички останали характеристики и изисквания, които имате към продукта:

  • печат - цветове (по скала Pantone и CMYK*) и приблизително запълване на печата в проценти.
  • хартия - структура, теглото
  • ламинат - гланц или мат (ако има)
  • дръжки - размери, цвят, начин на поставяне
  • топъл печат - 1 или 2 лица, площ и цвят
  • релеф - 1 или 2 лица, площ
  • УВ лак - частичен или цялостен; гланц или мат

След описване на хартиената торбичка, моля попълнете полетата за обратна връзка.  

 

* За отпечатване на пълноцветно изображене, например снимка, се използват четири основни цвята: Cyan, Magenta, Yellow, Key /BlacK/.

Направете запитване

Данни за контакти

Задължително
Задължително
Задължително
Close