Уважаеми клиенти, От началото на Август 2018 г. ние взехме решение да спрем нашата дейност. Нашият търговски екип се присъедини към фирма Екстрапак ООД от където с разширени производствени възможности ще продължим да отговаряме на вашите нужди и въпроси.

За нас

Производител на ръчни хартиени торби.

ЗА ФИРМАТА

След дългогодишен опит в производството на опаковки, през 2002 година г-жа Анелия Гюзелева създава фирмата за производство на луксозни хартиени торби AG PACKAGING. Три години по-късно, през 2005 година, е създадена и търговската фирма NEW BAGS. През годините групата се специализира тясно в разработването на дизайна, производството и дистрибуцията  на персонализирани опаковки от хартия и картон. Още със създаването на фирмата, цялостната организация на производството, както и влаганите материали в продукцията са продиктувани от нуждите и изискванията на западноевропейския пазар. Благодарение на опита и квалификацията на мениджърите и персонала, богатото разнообразие и високото качество на произвежданите продукти както и доставките в кратки срокове, групата заема позиция на водещ производител за региона на Източна Европа в този клас опаковки. Приблизително 90% от произведената продукция се реализира в развитите държави от ЕС, като през последните години NEW BAGS успя да се докаже като надежден партньор на много водещи европейски компании.

От началото на Август 2018 г. ние взехме решение да спрем нашата дейност. Нашият търговски екип се присъедини към фирма Екстрапак ООД от където с разширени производствени възможности ще продължим да отговаряме на вашите нужди и въпроси.

 

             

Close